Palma Nova

Palma Nova

Palma Nova kartPalma Nova ligger på Mallorcas sørvestlige kyst, kun 10 km fra hovedstaden Palma de Mallorca. Byen har vokst sammen med nabobyen Magaluf, men Palma Nova er klart den mest familievennlige og rolige av de to byene.

I Palma Nova finner familier og par alt de trenger i ferien, og mer til. Mange hoteller, restauranter, kaféer, barer og butikker gjør sitt til at det aldri blir kjedelig i Palma Nova.

Palma Nova Mallorca

Et meget populært hotell for barnefamilier er det utrolig flotte hotel Zafiro Palace, der finner man barnebasseng med vannsklie, barneklubb og lekeplass. Til de voksne har man også et treningsrom og spa senter tilgjengelig.

Strendene i Palma Nova
Palma Nova har tre flotte, nesten sammenhengende strender. Til sammen er det over en kilometer deilig sandstrand med det klareste badevann rett foran byen. Strendene har alle tenkelige fasiliteter, og alle tre er meget barnevennlige.

Palma Nova strand

Parallelt med stranden ligger den livlige strandpromenaden ‘Passage de la Mar’, hvor det vrimler av restauranter og strandkaféer.

Ute i vannet ligger det en tømmerflåte som barn og barnlige sjeler kan hoppe og rutsje fra. Her kan man også drive alle mulige former for vandsport, særlig på den midterste stranden, Cala Blanca.

Restauranter og natteliv
Utvalget av restauranter i Palma Nova er overveldende, det er langt over 100 spisesteder. Uansett om du har lyst på spansk, indisk, italiensk eller kanskje sushi, finner du det ganske sikkert i Palma Nova. De fleste restaurantene har en barnevennlig meny.

Palma Nova restaurant

Nattelivet er også livlig i Palma Nova som har mange barer og natklubber. Det er likevel ingenting i forhold til nabobyen Magaluf som er en av de største festbyene i Europa.

Aktiviteter og severdigheder
I Palma Nova og nærmeste omegn er det mange aktiviteter for hele familien. Tett inntil byen ligger den meget populære vannparken Western Water Park som er et utendørs vannland og en western-by i ett. Det går litt stillere for seg i den mindre parken Marineland som særlig begeistrer med sitt delfinshow.

Western Water Park

Hvis barna klarer å være litt lengre oppe, er Mallorcas største show Pirates Adventure med dans og akrobatikk en god mulighet for en spennende familiekveld.

Rundt omkring i byen er det også mange mindre aktiviteter, som spillehaller og lekeplasser. Prøv også det store minigolfanlegget Golf Fantasia, det er virkelig morsomt.

Palma Nova by

Hotelltips: Se Apollos populære hotell i Palma Nova.

Palma Nova film – følg oss på Youtube

Palma Nova kart