Marineland

Marineland

Marineland ligger sydvest på Mallorca, i utkanten av den eksklusive feriebyen Portals Nous. Avstanden til de mer kjente feriebyene Palma Nova og Magaluf er kun noen få kilometer.

Hovedattraksjonen i Marineland er det imponerende bottlenose delfinshowet, hvor delfinene bl.a. gjør noen utrolige hopp og leker med trenerne deres. Showet er god underholdning for hele familien, ikke kun for barna. Det er mulig å kjøpe snacks som popcorn, brus og slushis som kan tas med inn på showet i delfinariet.

Marineland delfinshow

De to andre forestillingene med californiske sjøløver og papegøyer er også underholdende, men kanskje aller mest for barna. Foruten ulike show finnes det også andre dyr, f.eks. pingviner, skilpadder, flamingoer og eksotiske fugler. I tillegg finnes det et kjempeakvarium med haier, giftige skorpionfisker, rokker og de litt mer fredelige klovnefiskene.

Søløve show

Skiltene i parken opplyser når det er foringstid for de ulike dyrene, og i sommermånedene trekkes mange mennesker til. Det er naturligvis også mat til gjestene, Marineland har nemlig en stor restaurant med flott utsikt over havet. Menyen er barnevennlig, og ventetiden er som regel kort.

Marineland pingviner

De fleste familier bruker 2-3 timer på å se dyrene og et eller to shows i Marineland. Hvis barna har bruk for litt nedkjøling, finnes det et bassengområde med små vannsklier og andre leketøy. Rundt bassenget ligger det solsenger som de som vil hvile beina kan ta i bruk.

Marineland splashpool

Marineland splashpool

Etter besøket i Marineland er det mulighet for å besøke den barnevennlige sandstranden som ligger like foran parken. Stranden har lavt vann og ligger godt beskyttet mot bølger. En annen mulighet er å gå de små 300 meterne ned til havneområdet i Portals Nous. Et flott område med dyre lystbåter, eksklusive butikker og gode restauranter.

Marineland strand

Marineland strand

Se priser og åpningstider på Marinelands nettside, hvor det også er mulig å kjøpe rabatterte billetter. Tidspunkter for showene og foringen opplyses også om på nettsiden.

Marineland kart