Ca'n Pastilla promenade

Ca’n Pastilla

Ca'n Pastilla kartFeriebyen Ca’n Pastilla ligger noen få kilometer øst for Mallorcas hovedstad, Palma de Mallorca. Avstanden til den internasjonale flyplassen er kun noen få kilometer.

Ca’n Pastilla var en av de første feriebyene på Mallorca. Det er likevel ikke tydelig i områdene rundt strendene, hvor det er renovert mye de seneste årtiene. Ferielivet er forholdsvis stille i Ca’n Pastilla, selv om det er mange restauranter, caféer og turistbutikker der.

Et av de beste hotellene i Ca’n Pastilla er 4-stjerners JS Palma Stay. Hotellet er kun for voksne, har moderne rom og en meget innbydende buffet.

Ca'n Pastilla

Stranden i Ca’n Pastilla
Ca’n Pastilla har to strender som er fantastiske på hver sin måte.

Bystranden Cala Estancia ligger mest sentralt. Den ligger godt beskyttet i en liten bukt og det er derfor meget sjelden bølger der. Bak stranden er det flotte høye palmer, restauranter og turistbutikker. En hyggelig og forholdsvis stille strand.

Ca'n Pastilla Cala Estancia

Den største stranden er likevel Playa Ca’n Pastilla. En flott lang og meget bred sandstrand med den fineste lyse sanden. Vannet er klart og forholdsvis grunt. Bak stranden er det en flott strandpromenade med restauranter, kaféer, turistbutikker m.m.

Ca'n Pastilla strand

På Playa Ca’n Pastilla er det et stort utvalg av vannsportsaktiviteter.

Restauranter og natteliv
Det er mange restauranter og kaféer i Ca’n Pastilla, og de fleste ligger svært nær strendene. Det gjelder også Ricky’s Cafe Bistro og La Payesita, som er to av de beste restaurantene i Ca’n Pastilla.

Ca'n Pastilla bar

Når kvelden faller på er det et godt utvalg av kaféer og barer. Senere åpner byens få diskoteker, men ellers er det kort avstand til det yrende nattelivet i Palma de Mallorca.

Severdigheder og aktiviteter
Fra Ca’n Pastilla er det ikke langt til spennende severdigheder og aktiviteter. Den nesten 800 år gamle katedralen Le Seu ligger kun et par kilometer borte, og bak den frister Palma de Mallorcas innbydende gamle bydel.

Ca'n Pastilla restaurant

På den andre siden av bukten Playa de Palma ligger den store vannparken Aqualand El Arenal. Her er det nervepirrende fornøyelser for hele familien. En av Mallorcas beste innendørs aktiviteter ligger også i området, nemlig Palma Aquarium.

Bor man i Ca’n Pastilla er det naturligvis også opplagt å ta en tur inn til Palma de Mallorca. En spennende nesten-storby med mange shoppingmuligheter og mange gode restauranter.

Ca’n Pastilla kart