• Palma Aquarium

  • Palma Aquarium

  • Palma Aquarium

  • Palma Aquarium

  • Palma Aquarium

  • Palma Aquarium

  • Palma Aquarium

Palma Aquarium

Hvis familien har blitt solbrent, eller dersom været ikke er det beste, kan det kanskje passe med et utfluktsmål som hovedsaklig ligger innendørs. Et av de beste er Palma Aquarium som ligger i utkanten av Palma de Mallorca.

Palma Aquarium åpnet i 2007 og er etablert av Coral World som driver marineparker på bl.a. Hawaii og i Australia. Deres store erfaring har resultert i et akvarium med både fisk og krypdyr, og opplevelser både inne og ute.

Palma Aquarium hai

Hovedattraksjonen i Palma Aquarium er den enorme haitanken som er 33 meter lang, 25 meter bred og 8,5 meter dyp. Det gjør den til den dypeste haitanken i Europa. PADI-sertifiserte dykkere kan mot betaling få lov til å dykke ned blant haiene. Vi andre må ‘nøye oss’ med å gå gjennom det store akvariet og se de flotte haiene, rokkene m.m. svømme rundt omkring oss.

Palma Aquarium tunnel

Turen begynner med 25 akvarier med fisk fra Middelhavet etterfulgt av 24 akvarier med fisk og koraller fra mer tropiske områder. Her er det mengder av fargerike fisker, blant annet de populære klovnefiskene som svømmer rundt mellom flotte koraller. Det er mange interaktive skjermer hvor man på engelsk kan lese mer om fiskene og korallene i akvariene.

Palma Aquarium fisk

Etter de mange små og mellomstore akvariene går turen utenfor, hvor det er lekeplass, et stort piratskip og noen åpne bassenger. Dette området er ikke spesielt interessant unntatt når det er foringstid. Mer interessant er jungelen med regnskog, en flott foss og krypdyr. Turen ender i det største akvariet med haier, rokker m.m.

Palma Aquarium foss

Hvis det er behov for en innendørsaktivitet er Palma Aquarium så absolutt verdt et besøk. Les mer om priser og åpningstider på deres nettsted, hvor det også er mulig å kjøpe billetter på forhånd.

Palma Aquarium kart
Palma Aquarium ligger nær den lange stranden Playa de Palma og kun 1 km sørøst for feriebyen Ca’n Pastilla.